5 kreative ideer for høstbryllup

784

Å gifte seg på høsten kan være en magisk opplevelse. Løvet begynner å falle fra trærne, og skifter farge til nydelige farger av gul, rødt og oransje. For å gjøre bryllupet ekstra fint og unikt kan man gjøre flere ting for å sette sitt preg på festen. Her gir vi deg tips til 5 ting du kan gjøre for å få et helt spesielt høstbryllup.

Velg kjoler i høstlige farge

Når man skal velge en brudekjole for høsten kan særlig kjoler med lange ermer være et godt valg. Blondeermer er spesielt populært og også vakre detaljer til kjolen, samtidig som det lar deg holde varmen litt bedre enn hva bare ermer gjør. Man kan også velge en bryllupskjole i andre farger enn hvitt, om man ønsker en noe mer utradisjonell kjole.

For brudepiker som trenger kjoler til bryllup som holdes på høsten kan det være fint med varme høstfarger som temafarge for bryllupet. Blant fargene som kan passe ekstra fint har man selvsagt klassiske høstfarger som gult, oransje eller rødtoner, men også dype grønnfarger eller kjoler i mørke lillatoner kan være fint på høsten. Her kan man i tillegg kombinere fargene med detaljer i sølv eller gull som passer til det aller meste. Man bør derimot passe på å bestemme seg for om man skal bruke varme eller kalde farger, og ikke blande disse to fargevalgene sammen.

Ha et kombinert utendørs og innendørs bryllup

Høsten kan være veldig variabel og man kan være uheldig å få dårlig vær, men også fortsatt kunne få ganske varme og fine dager. Får man fint vær kan man derfor være ute deler av bryllupsfesten for så å trekke inn på kvelden.

Bruk naturen som tilbehør

Naturen er det perfekte tilbehøret på høsten, og her kan man både bruke planter og løv til borddekorasjonene eller i hårfrisyren, samt til en rekke andre dekorasjoner i lokalet. Å bruke et stort tre med løv i vakre høstfarger som bakgrunn for bryllupsbildene kan også bidra til at bildene blir spesielt vakre.

Høstinspirerte gaver til gjestene

Å gi takkegaver til gjestene for å vise at man setter pris på at de deltok i feiringen er noe som ikke er fullt så vanlig å gjøre i Norge, men som er ganske populært i andre land. Stadig flere velger derimot å adoptere utenlandske tradisjoner når de skal gifte seg og dette er en av tradisjonene som er ekstra hyggelige. Vil man gi gjestene gaver som forbereder dem til høsten, kan gaver som for eksempel ullsokker eller skjerf være gode tips til gaver som vil komme til nytte for gjestene resten av årstiden.

Arranger bryllupsfesten på en hytte

Dersom man virkelig ønsker å gjøre noe unikt, kan man velge en fin hytte som lokale for festen. Her kan man kombinere bryllupsfeiringen med en hyttetur og det er ingenting som gir mer høststemning enn dette. Dersom det er vanskelig å arrangere festen på en hytte går det også an å ha hyttetur som tema for bryllupet i stedet.

Leave A Reply

Your email address will not be published.