Idéer til efterårsbryllup i 2019

1,243

Har du brug for inspiration til, hvordan du finder de helt rigtige idéer til dit efterårsbryllup i 2019?

Farvedekoration til brylluppet

Traditionelt set er hvid en meget anvendt farve til bryllupper. Hvid anses for at være uskyldens og renhedens farve, men den kan også virke lidt klinisk. Derfor kan du vælge at bruge andre lyse farver til dit bryllup i stedet for. Det kan være støvede nuancer af rosa, lyseblå, lysegrøn eller guld, som bringer mere kulør ind i bryllupsdekorationen, der omfatter alt fra bryllupsinvitationer til borddekoration og bryllupsbuket. Når du vælger farver skal du selvfølgelig være opmærksom på, at farverne skal passe til brudepigekjoler og blomsterbuketter.

Bæredygtig borddækning

I disse tider, hvor vi taler meget om klimaudfordringer, så er der en tendens til, at nogle brudepar ønsker at vise deres interesse for miljøet til deres bryllup. Derfor vælger de en bæredygtig borddækning, hvor eksempelvis service er lavet af pap eller glas i stedet for af plastik. De vælger stofservietter i stedet for papirservietter, og i det hele taget viser de omsorg for miljøet ved at vælge løsninger, som er biologisk nedbrydelige eller kan genanvendes. Der forventes derfor flere bryllupper med bæredygtig borddækning 2019. En anden miljøvenlig trend er blomsterbuketter, som kan udplantes i haven samt vegetariske eller veganske bryllupsmenuer.

Musik og underholdning

Det er populært med filmmusik til bryllupper. Har I en yndlingsfilm, som I ofte ser sammen, eller har I en yndlingssang, som er en del af soundtracket fra en film? Der findes mange populære hits fra film, som kan spilles til jeres bryllup og som understreger jeres kærlighed til hinanden. Når I booker musik til jeres bryllup, kan I også være utraditionelle og hyre en pianist, som kan spille kendte melodier, så gæsterne kan synge fællessang, eller I kan hyre en harpespiller til at spille under middagen. Senere skal der nok blive anledning til at danse hele natten, hvad enten I hyrer et live-band eller en DJ til at spille. Er du selv meget glad for at danse, så finder du mange smukke brudekjoler hos JJ’s House, som du vil se utrolig smuk ud i, og som du kan danse rundt i sammen med din brudgom til bryllupsfesten. Vil I gerne underholde gæsterne med sjove indslag, kan I f.eks. hyre en komiker eller en tarotlæser.

Tag-selv bryllupsmenu

Vil I gerne holde en mere uformel bryllupsmiddag, så kan I vælge at lade maden blive serveret på store fade, som sættes på bordet. Så kan gæsterne selv række ud og tage maden over på tallerkenen. Det vil reducere behovet for serveringspersonale, der skal gå rundt og servere for hver enkelt gæst. Samme serveringsprincip kan gælde for desserten, hvor man kan arrangere, at gæsterne selv tager for sig. Vil I gerne give gæsterne en lille gave at tage med hjem til minde om jeres bryllup, kan I også vælge noget spiseligt som f.eks. en økologisk chutney, marmelade eller hjemmebagte småkager.

Bryllupskagen – din favoritkage

Den traditionelle bryllupskage bliver udfordret i 2019 af andre typer af kager, som afspejler brudeparrets personlige smag. Hvis du f.eks. er vild med cheesecake, hvorfor så ikke få lavet en flot cheescake bryllupskage? Det er kun fantasien, der sætter grænser, når man skal designe sin egen bryllupskage.

Leave A Reply

Your email address will not be published.